CHP Milletvekili Prof. Dr. Birgül Ayman Güler Beldemize Ziyaret Etti

adsız1

Kütahya’dan Sorumlu CHP İzmir milletvekili sayın Prof. Dr. Birgül Ayman Güler 31 Temmuz 2011 Pazar günü, CHP İl Başkanı Mehmet Akif GÜN’ün ,CHP yöneticileri, CHP Milletvekili Adayları Av. Şeref HAN, Op. Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ, Ruhsen KUMDALI ve İzmir Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR’ın da bulunduğu heyet beldemize ziyarette bulunarak,halkın istek ve şikayetlerini dinledi.

İzmir Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR yaptığı konuşmada küçük belediyelere imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını dile getirdi.Kayaköy kalkının büyük bir gurbetçi gurubunun yaz tatilinde olması ve bunlarında çoğunun İzmir Bornova da oturuyor olması Sayın belediye başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay SINDIR  çok sevindirdi.Konuşmasında kapısının her herkese açık olduğunu söyledi.

Bazı vatandaşların söz alarak yaşadıkları sağlık hizmetindeki eksiklik ve noksanları dile getirdiler.Belediye başkanı Erdoğan Dirican ise küçük belediyelerin ekonomik sıkıntı içinde olduğunu ;Personelin bile maaşlarını ödeyemez durumda olduğunu bu yüzden halka hiçbir hizmet götüremediklerini anlattı.Belediyenin zaruri ihtiyaçlarını bin bir zorluklarla yerine gedirdiğini vurgulayan belediye başkanı Büyükşehir belediyelerinden yardım ve destek istedi.

Kayaköy’de Belediye Başkanı Erdoğan Dirican’ın ev sahipliğinde yaptığı toplantıda  sorunlarını dinleyen sayın Prof. Dr. Birgül Ayman Güler her zaman bizlerin yanında olduğunu ve halkın karşılaştığı sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Daha sonra heyet kayaköy beldesinde inceleme yaptıktan sonra yemek davetine katılıp oradan kayaköy beldesinden ayrıldılar.