Kayaköy Belediyesi Hizmet Standartları Tablosu

KAYAKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSUNU AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ. GÖRÜNTÜLEYEBİLMEK İÇİN MİCROSOFT OFFİCE WORD GEREKLİDİR.
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN YADA SAĞ TIKLAYIP FARKLI KAYDET DEYİN.

Yada bilgisayarınızda Word yoksa buraya tıklayarak resim şeklinde görüntüleyebilirsiniz.

6 Yorumlar

1. AHMET AKAY dedi ki:

bukadar yetmez hizmetlerin devamını dileriz.

2. serdar AKAY dedi ki:

kayaköy gurbetçileri sizinle gurur doyuyor bukadar parayla bu hizmet eskisi gibi gelse demek ki biz avrupa birliğine bile gireriz

3. ÇİĞDEM CANDAN dedi ki:

DÜRÜSTLÜK HEP KAZANIR.

4. tuncer dinc dedi ki:

Sayın Belediye Başkanımız ERDOĞAN DİRCAN başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler saygılarımla

5. HİLMİ BİRCAN dedi ki:

Sayın Başkan

1999-2009 yılları arasında ve şu ana kadar her ay gelen İLLER BANKASI BELEDİYE PAYINI aylara göre dökümünü yapıp şeffaflık ve halkı doğru bilgilendirme gereği bu siteden yayınlayınız.

6. ferdi dedi ki:

sayın belediye başkanı erdogan dirican kayaköye ve kayaköy halkına yaptıgın yardımlardan dolayı sana teşekkür eder ve başkanlıgın boyuncada sana minnettarız sevgilerimle ferdi dağaşan