CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin Beldemize Ziyaret Etti

KÜTAHYA (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gediz İlçe Başkanı Avukat Şeref Han, Kayaköy Beldesinde Kütahya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gediz’in Kayaköy Beldesinde, CHP Kütahya Milletvekili Aday Adayı tanıtımı ve partiye yeni katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, Kütahya İl Sekreteri Halil Arıca, eski Kütahya Milletvekillerinden işadamı Nizamettin Çoban ve Eskişehir Milletvekillerinden Mehmet Vedat Yücesan, Gediz İlçe Başkanı Avukat Şeref Han, işadamı Fevzi Esendemir, Kayaköy Belediye Başkanı Erdoğan Dirican, çevre ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Partililere ve Kayaköy halkına hitaben bir konuşma yapan CHP Gediz İlçe Başkanı Avukat Şeref Han, tüm Kemallerle el ele, kol kola, gönül gönüle çalışarak halkın iktidarını ayağa kaldıracaklarını söyledi.

İki dönemden beri CHP Gediz İlçe Başkanlığı hizmetini yürüten Avukat Şeref Han, bundan sonraki parti hizmetini Milletvekili olarak sürdürmeye kararlı olduğunu belirterek aday adayı olduğunu açıkladı. Parti olarak çok iyi hazırlandıkları yeni seçim çalışmalarında, Kütahya ve çevresinde çalınmadık kapı, girilmedik ev ve işyeri bırakmayacaklarını ileri süren Şeref Han, Kütahya’da 33 yıldan beri milletvekili çıkaramadıklarını dile getirerek bu hasrete son vereceklerini, Halkın iktidarının gerçekleşmesi için her ferdi partiye davet ederek uyaracaklarını ifade etti.

Şeref Han, “Halkın iktidarı Kütahya efelerinin omuzundadır. Ama her ferdimizle birlikte çok çalışmamız gerekiyor. Fakir Baykurt’un dediği gibi Düşün Yollara Yollara” dedi.

CHP eski Kütahya Milletvekili Nizamettin Çoban, Kayaköy’ün Türkiye’de gerçek bir örnek belde olduğunu söyledi. Kütahya’da 4 tane Kayaköy beldesi olsa en az 4 Milletvekili çıkarabileceklerini belirten Nizamettin Çoban, “Sizlerden aldığımız enerji ile partimiz iktidara yürüyecektir. Artık CHP Kütahya’ya büyük önem veriyor. Bunu zaman içersinde hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

.