BELEDİYE BAŞKANIMIZ T.B.M.M. DE

m.ince1Kayaköy Belediye başkanımız Erdoğan DİRİCAN beldemizin bazı sorunlarını çözmek için T.B.M.M. de CHP Milletvekilleriyle görüşmektedir. Bu görüşmelerden bir tanesi 22. Dönem Yalova Milletvekili Muharrem İNCE ile samimi bir şekilde gerçekleşmiştir. Kayaköy belediye başkanımız Erdoğan DİRİCAN; Yalova  Milletvekili Muharrem İNCE ile görüşmesinde Kayaköy beldesinin sorunlarını aktarmış ve çözmekte zorlandığı bazı sorunlar için destek istemiştir. Ayrıca Muharrem İNCE’yi şirin beldemize misafir etmekten gurur duyacağını söyleyerek davet etmiştir. Yalova Milletvekili Muharrem İNCE fırsat bulduğunda mutlaka Kayaköy beldesine ziyaret edeceğini söyleyerek Kayaköy halkına selamlarını iletmesini söylemiştir.

Kütahya MHP Millet Vekili Sayın Alim IŞIK tarafından odasına davet edilen Belediye başkanımız Erdoğan DİRİCAN sıcak bir havada geçen ziyaretin ardından yaşadığı sorunları dile getirdi.Ayrıca tekrar Kayaköy beldesinde Sayın Alim IŞIK’ı görmekten mutluluk duyacağını dile getiren belediye başkanımız Erdoğan DİRİCAN,Kütahya’dan götürdüğü kucak dolusu selamlarla da aktardı.Oradan da CHP Merkez binasına giden Erdoğan DİRİCAN temaslarını devam ettirmektedir.Belediye Başkanı Erdoğan DİRİCAN’ın diğer milletvekilleri ile görüşmeleri devam etmektedir.

Belediye Başkanımız bu gün de 2004 2009 yılları arasında Trabzon Belediye başkanlığı yapmış CHP Genel Başkan Yardımcısı M.Volkan CANALİOĞLU nu ziyaret ederek mualefet olarak yaşadığı sıkıntılarını anlatarak; Anadolunun içra köşelerindeki kendisi gibi belediye başkanlarına arka çıkmalarını istedi.Genel Başkan Yardımcısı M.Volkan CANALİOĞLU her zaman arkanızda olduklarını ve daima arkalarında olacaklarını anlatarak İnşallah iktidar olduğumuzda yaşadığınız tüm sorunları çözecekleri sözünü verdi.

Belediye Başkanı Erdoğan DİRİCANIN diğer milletvekilleri ile görüşmeleri devam etmektedir.

1 Yorum

1. SERVET dedi ki:

DUR DURAK BILMEDEN BELDEMIZ ICIN ACABA BIR SEYLER YAPABILIRMIYIM UMIDI ILE ORDAN ORAYA KOSUSTURAN BELEDIYE BASKANIMIZA TESEKKUR EDERIM..ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SAYIN BAŞKANIM.